Niderlandika

Hoewel Nederlands geen wereldtaal is, is het toch de taal van circa 24 miljoen mensen in Europa, waarvan er zo’n 17,5 miljoen in Nederland en ongeveer 6,5 miljoen in België wonen. Ook buiten Nederland en België wordt het Nederlands door om en bij de 1 miljoen mensen gesproken, meer bepaald in Suriname, Aruba en de Nederlandse Antillen (Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten), waar het ook een officiële taal is. Afrikaans, een van de officiële talen van Zuid-Afrika, is bovendien sterk verwant aan het Nederlands en is niet moeilijk te begrijpen voor Nederlandssprekenden.  

Nederlands kennen biedt in Bulgarije veel voordelen. De laatste 15 jaar zijn in Bulgarije, vooral maar niet uitsluitend in de hoofdstad Sofia, veel contact centers neergestreken die van hieruit de Nederlandse en Belgische markt bedienen (klantendienst, technische ondersteuning,…) en voortdurend op zoek zijn naar werknemers met een goede kennis van het Nederlands.  

En natuurlijk is Nederlands kunnen spreken ook een groot voordeel als u in Nederland of België gaat werken. 

Om hieraan tegemoet te komen organiseert Niderlandika cursussen Nederlands voor zowel beginners (niveaus A1 en A2) als gevorderden (B1 en B2). 

Als u geen volledige cursus wenst te volgen, maar enkel bepaalde vaardigheden wil opfrissen of u enkel gericht wil voorbereiden op een van de jaarlijkse examens van het CNaVT (Certificaat Nederlands als Vreemde Taal), helpen wij u daar ook graag bij. 

Heeft u een document in het Bulgaars, Macedonisch, Russisch, Frans, Duits of Engels dat naar het Nederlands vertaald moet worden? Of van het Nederlands naar een van de hierboven vermelde talen? Dan kunt u vertrouwen op onze jarenlange vertaalervaring.


Bel ons

+359 878 54 20 32

  Over ons
Vertalingen
Taalcursussen
Taaltesten
Contact

Български
English
Nederlands