Vertalingen

Vertalingen


Niderlandika is gespecialiseerd in vertalingen van het Bulgaars naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Bulgaars. Voor vertalingen van het Russisch, Macedonisch, Frans, Duits en Engels naar het Nederlands en het Bulgaars kunt u ook bij ons terecht. 

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, vertalen onze vertalers enkel naar hun moedertaal, en voor vertalingen van specifieke teksten doen wij beroep op vertalers die zich hebben gespecialiseerd in de betreffende vakgebieden.  Zo bent u zeker van een kwalitatieve, accurate vertaling.

Ook voor tolkopdrachten Bulgaars-Nederlands (enkel consecutief tolken) kunt u beroep doen op ons. Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

Omdat we werken vanuit Bulgarije kunnen wij uw documenten vertalen aan zeer concurrentiële prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. De prijs die u betaalt voor uw vertaling hangt af van het soort tekst (juridisch document, technische tekst, reclame, handleiding ...) en de deadline. Stuur ons de tekst die vertaald moet worden, met vermelding van de gewenste leveringstermijn, en wij maken een gedetailleerde offerte voor u op. 


Redactie en correctie

Heeft u een door een ander vertaalbureau vertaalde tekst waarvan de kwaliteit te wensen overlaat? Als u ons ook de originele tekst  bezorgt, kunnen wij uw vertaling redacteren en corrigeren, waarbij we erop toezien dat de stijl en de terminologie van uw brontekst behouden blijven.

Bij Niderlandika kunt u terecht voor cursussen Nederlands op maat. Neem gerust contact met  ons op voor meer informatie.

Vertalingen
  Over ons
Vertalingen
Taalcursussen
Taaltesten
Contact

Български
English
Nederlands