Преводи

Преводи


Специализирани сме в преводи от български на нидерландски и от нидерландски на български език. Освен това осигуряваме и преводи от руски, македонски, френски, немски и английски на нидерландски и български. Може да се свържете с нас и за други езикови комбинации, неупоменати тук.

Всички наши преводачи превеждат само на своя майчин език, което гарантира високото качество на превода, като за превод на специфични текстове ангажираме преводачи, специализирани в конкретната тематика.

Можете да се обръщате към нас и за осигуряване на консекутивен превод български — нидерландски. 

Поради факта, че сме регистрирани в България можем да предложим изключително конкурентни цени без компромис в качеството. Цената, която ще заплатите зависи от тематиката на превода (юридически документ, технически текст, реклама, инструкция за употреба ...) и от срока за изпълнение. Изпратете ни текста за превод и срока, в който желаете да бъде преведен, и ще получите детайлна оферта.


Редакция и корекция

Ако ни предоставите оригиналния текст, можем да редактираме вече направени преводи. Уверяваме ви, че стилът и терминологията на първоначалния текст ще бъдат запазени
 

Изпратете ни текст за превод, като посочите и срока, в който желаете той да бъде готов и ние ще изготвим подробна оферта.

Преводи
  За нас
Преводи
Езикови курсове
Тестове
Контакти

Български
English
Nederlands